Data Pamasaran: Konci Pikeun Menonjol di 2021 sareng Cicih

Dina dinten ayeuna sareng umur, teu aya alesan pikeun henteu terang saha anu kedah dipasarkeun produk sareng jasa anjeun, sareng naon anu diarepkeun ku konsumén. Ku munculna basis data pamasaran sareng téknologi anu disetir data sanés, musna nyaéta jaman pamasaran anu henteu kapilih, henteu dipilih, sareng umum. Perspektif Sejarah Singkat Sateuacan 1995, pamasaran seueur dilakukeun ngalangkungan mail sareng iklan. Saatos 1995, ku munculna téknologi email, pamasaran janten sakedik khusus. Ieu