Aplikasi Pembuat Tampilan Langsing Pangsaéna (Perangkat Lunak Desktop, Aplikasi Mobile, sareng Platform Online)

Parangkat lunak pembuat pintonan slaid anu saé ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun presentasi atanapi pidéo anu saé ku sababaraha alat anu tiasa disesuaikan sapertos témplat, sora, épék, pormat téks sareng bentuk, sareng sanés file anu dihasilkeun disimpen dina sababaraha format sapertos. MPEG, MOV, .AVI atanapi .MP4, jst. Maka tiasa gampang diakses dina platform anu sanés sapertos Android, iOS atanapi komputer. Presentasi ieu tiasa ngabantosan anjeun ngajantenkeun acara-acara khusus sapertos ulang taun atanapi kawinan anu henteu hilap, sabab éta nyayogikeun anu pangsaéna