Nyimpulkeun Panungtun Anyar Bersih: Identipikasi sareng Kirim Kalungguhan Anu Pangsaéna dina Salesforce

Usaha anu bajoang narjamahkeun pagunungan data ngeunaan palangganna sareng naon anu memotivasi aranjeunna. Ampir mustahil pikeun ningali leuweung tina tatangkalan nalika jalma-jalma fokus kana sistem rékamanna vs. nimba wawasan anu mangpaat tina sadaya sinyal dina sistem anu béda-béda sapertos Salesforce, Marketo sareng Google Analytics, ogé sumber anu teu terstruktur tina wéb. Sababaraha perusahaan gaduh sumber daya atanapi keahlian pikeun tambang data sareng nerapkeun analitik anu nangtoskeun