Élmu Kandungan: Ngarobih tautan Plain Jane anjeun kana Kontéks Kontéks Killer

Naon persamaan Washington Post, BBC News, sareng New York Times? Aranjeunna nuju ngeuyeuban kontén kontén kanggo tautan dina situs wébna, nganggo alat anu disebat Apture. Daripada tautan téks statis saderhana, tautan Apture micu jandéla pop-up dina beurit anu tiasa nembongkeun rupa-rupa kontéks kontéks kontéks.