Ningkatkeun Kinerja Magento sareng Hasil Usaha Anjeun

Magento diaku salaku platform e-commerce top, ngawasa dugi ka sapertilu sadaya situs web ritel online. Dasar pangguna anu masif sareng jaringan pamekar na nyiptakeun ékosistem dimana, tanpa seueur kaahlian téknis, ampir saha waé tiasa kéngingkeun situs e-commerce sareng gancang ngajalankeun. Nanging, aya kakurangan: Magento tiasa beurat sareng laun upami henteu dioptimalkeun leres. Ieu tiasa janten turn-off nyata pikeun palanggan anu gancang ayeuna anu ngarepkeun waktos tanggapan gancang tina halaman wéb