Target Kontekstual: Jawaban Pikeun Lingkungan Iklan Aman-Aman?

Perhatosan privasi anu ningkat dinten ieu, ditambah ku maotna cookie, hartosna para pemasar ayeuna kedah nganteurkeun kampanye anu langkung dipersonalisasi, sacara real-time sareng skala. Langkung penting, aranjeunna kedah nunjukkeun empati sareng nampilkeun olahtalatahna di lingkungan anu aman. Ieu dimana kakuatan penargetan kontekstual tiasa dianggo. Penargetan kontekstual mangrupikeun cara pikeun sasaran pemirsa anu relevan nganggo kecap konci sareng topik anu diturunkeun tina eusi sakitar inventaris iklan, anu henteu meryogikeun cookie atanapi anu sanés

Kunaon Penargetan Kontekstual Kritik Pikeun Pamasar Néglasari Cookie-Less Future

Kami hirup dina pergeseran paradigma global, dimana masalah karusiahan, gandengan pati cookie, nempatkeun tekanan ka para pemasar pikeun nganteurkeun kampanye anu langkung dipersonalisasi sareng empati, dina lingkungan anu aman. Sedengkeun ieu nampilkeun seueur tantangan, éta ogé nampilkeun seueur kasempetan pikeun pemasar pikeun muka konci taktik penargetan kontekstual anu langkung cerdas. Nyiapkeun Kanggo Masa Depan Cookie-Kurang Konsumen anu langkung sadar kana privasi ayeuna nampik cookie pihak katilu, kalayan laporan 2018 ngungkabkeun 64% cookies ditolak, boh

Target Kontekstual: Ngawangun Kasalametan Merk Dina Jaman Cookie-kirang

Kaamanan brand mangrupikeun kedah mutlak pikeun para pemasar anu maju dina kaayaan politik sareng ékonomi anu teu stabil ieu sareng bahkan tiasa ngabédakeun tetep dina bisnis. Merek ayeuna kedah narik iklan sacara teratur sabab muncul dina kontéks anu teu pantes, kalayan 99% pangiklan prihatin iklanna muncul dina lingkungan anu aman. Aya alesan anu saé pikeun masalah Studi parantos nunjukkeun iklan anu némbongan caket kana kontén négatip hasilna dina pangirangan 2.8 kali dina