Kunaon Para Pembeli Diganggu ku Personalisasi E-Commerce B2B (Sareng Kumaha Ngalereskeunna)

Pangalaman palanggan parantos lami, sareng teras janten, prioritas utama pikeun usaha B2B dina perjalanan nuju transformasi digital. Salaku bagian tina peralihan ieu kana digital, organisasi B2B nyanghareupan tantangan anu kompleks: kabutuhan pikeun mastikeun konsistensi sareng kualitas dina pangalaman pameseran online sareng offline. Sanajan kitu, sanajan usaha pangalusna organisasi sarta investasi badag dina digital sarta e-commerce, pembeli sorangan tetep kirang ti impressed kalawan journeys meuli online maranéhanana. Numutkeun panganyarna