Henteu Sadayana Anu Hubungan sareng Anjeun Mangrupikeun Palanggan

Interaksi online sareng kunjungan unik kana halaman wéb anjeun sanés palanggan pikeun bisnis anjeun, atanapi bahkan calon nasabah. Perusahaan sering ngalakukeun kasalahan asumsina yén unggal kunjungan ka halaman wéb mangrupikeun jalma anu resep kana produkna, atanapi sing saha anu ngaunduh hiji whitepaper parantos siap mésér. Henteu kitu. Henteu kitu pisan. Nganjang wéb tiasa ngagaduhan seueur alesan anu béda pikeun perusing situs anjeun sareng nyéépkeun waktos nganggo kontén, sanés