Kumaha Cara Nyiptakeun Iklan Snapchat

Dina sababaraha taun ka pengker, Snapchat parantos naék kana langkung ti 100 juta sadunya kalayan langkung 10 milyar pidéo ditonton per poé. Kalayan jumlah pengikut anu saé pisan dina aplikasi ieu unggal dinten, pikeun ngareuwaskeun yén perusahaan sareng pangiklan badé ka Snapchat kanggo ngiklankeun ka pasar target na. Millennial ayeuna ngawakilan 70% sadaya pangguna dina Snapchat Sareng pamasar méakkeun 500% langkung seueur pikeun millennial tibatan anu sanés digabungkeun, anu