Kumaha Startups Bisa Ngungkulan Tantangan Téhnologi Marketing Umum

Istilah "ngamimitian" nyaeta glamorous dina panon loba. Ieu evokes gambar investor hayang pisan chasing gagasan juta-dollar, spasi kantor stylish, sarta pertumbuhan limitless. Tapi para profesional téknologi terang kanyataan anu kirang glamor di tukangeun fantasi ngamimitian: ngan ukur gaduh tapak di pasar mangrupikeun pasir anu ageung pikeun nanjak. Di GetApp, urang mantuan startups jeung usaha séjén manggihan software nu diperlukeun pikeun tumuwuh sarta ngahontal tujuan maranéhanana unggal poé, sarta kami geus diajar a