Ngartos Pentingna Pedoman Mutu Inventory (IQG)

Mésér média online henteu sapertos balanja kasur. Konsumén tiasa ningali kasur di hiji toko anu aranjeunna badé mésér, henteu sadar yén di toko anu sanés, potongan anu sami pisan mangrupikeun harga anu langkung handap sabab aya dina nami anu sanés. Skénario ieu ngajantenkeun hésé pisan pikeun anu pembeli terang persis naon anu aranjeunna pikagaduh; hal anu sami pikeun iklan online, dimana unit anu dipésér sareng dijual sareng dibungkus deui