Amanat Pemasaran Anyar: Penghasilan, Atanapi sanés

Pangangguran turun ka 8.4 persén dina bulan Agustus, sabab Amérika lalaunan pulih tina puncak pandemi. Tapi pagawé, khususna penjualan sareng pamasaran profesional, balik deui ka bentang anu jauh béda. Sareng teu sapertos naon anu kantos urang tingali sateuacanna. Nalika kuring ngagabung sareng Salesforce di 2009, kami dina kaayaan resesi Great. Méntalitas urang salaku pemasar langsung dipangaruhan ku pengetatan sabuk ékonomi anu nembé kajantenan di panjuru dunya. Ieu waktosna langsing. Tapi