Naha Snap tiasa Léngkah Salajengna dina Lalampahan Anu Mésér anjeun?

Ku sababaraha cara, ieu sadayana gumantung kana saha palanggan anjeun sareng naon perjalananna. Sadayana terang ngeunaan Snapchat dina titik ieu, leres? Saha anu masih poek dina hiji ieu? Upami kitu, ieu sadayana anu anjeun kedah terang ... Éta mangrupikeun jaringan sosial paling populer di kalangan umur 16 - 25 taun, éta patut dikabarkan $ 5 Milyar, sareng rasana teu aya anu ngasilkeun artos. Ayeuna, bagian tina