Lima Tip Top pikeun Agénsi Anu Milari Ngawangun Aliran Pendapatan Anyar dina Krisis

Krisis pandemi nyiptakeun kasempetan pikeun perusahaan anu lincah pikeun ngamangpaatkeun. Ieu mangrupikeun lima tip kanggo anu milari pangsiun dina lampu tina pandemi coronavirus.