Entong Bot Pikeun Nyarios Merek Anjeun!

Alexa, asistén pribadi anu dijalankeun ku sora Amazon, tiasa ngajalankeun pendapatan langkung tina $ 10 milyar dina ngan sababaraha taun. Dina awal Januari, Google nyatakeun yén éta parantos ngical langkung ti 6 juta alat Google Home ti saprak pertengahan Oktober. Asisten bot sapertos Alexa sareng Hei Google janten fitur penting dina kahirupan modéren, sareng éta nawiskeun kasempetan anu saé pikeun merek pikeun ngahubungi pelanggan dina platform anyar. Daék ngarangkep kasempetan éta, mérek gancang-gancang