4 Perkara Pamasar Tiasa Diajar tina Data Hari Ibu pikeun Ngaronjatkeun Kampanye Poé Bapa

Henteu gancang-jauh debu netep ti kampanye Hari Ibu tibatan pemasar ngarobah perhatian ka Hari Bapa. Tapi sateuacan netepkeun kagiatan Hari Ayah dina batu, naha para pemasar tiasa diajar naon waé tina usaha Hari Ibu anu tiasa ngabantosan aranjeunna ningkatkeun penjualan di Juni? Saatos analisa ati-ati ngeunaan data pamasaran sareng penjualan Hari Ibu 2017, kami yakin jawabanana enya. Dina sasih saacan Hari Ibu, tim kami ngempelkeun data tina langkung seueur

E-commerce Takeaways tina Usaha Pamasaran Awal Spring

Sanaos cinyusu nembé nembé muncunghul, para palanggan rarang badé ngamimitian dina pamutahiran bumi sareng proyek beberesihna, teu kakantun mésér papakéan spring anyar sareng badé wangenan saatos usum hibernasi usum salju. Kahirupan masarakat pikeun teuleum kana sababaraha kagiatan musim semi mangrupikeun supir utama pikeun iklan bertema spring, halaman badarat sareng kampanye pamasaran sanés anu urang tingali ti mimiti Pébruari. Meureun aya kénéh salju dina