Naha Sambungan Émosional Bakal Jadi Konci Dina Kasuksésan Penjualan Musim Liburan Ieu

Salila langkung ti sataun, pangecér parantos ngungkulan dampak pandemi dina penjualan sareng katingalina pasar bakal nyanghareupan usum balanja liburan anu nangtang deui dina taun 2021. Gangguan produksi sareng ranté suplai terus-terusan ngabahayakeun kamampuan ngajaga inventaris dipercaya dina stock. Protokol kaamanan tetep ngahambat konsumén tina kunjungan di toko. Sareng kakurangan tenaga kerja nyéépkeun toko-toko berebut nalika ngalayanan konsumen anu