Kunaon Kacepetan Halaman Kritikal? Kumaha Nguji sareng Ngaronjatkeun Anjeun

Waktu maca: 6 menit Kaseueuran situs kaleungitan sakitar satengah pangunjungna kusabab kagancangan halaman anu laun. Nyatana, rata-rata bouncing halaman wéb desktop nyaéta 42%, rata-rata tingkat mumbul halaman wéb selulerna nyaéta 58%, sareng rata-rata tingkat bouncing halaman badarat pas-klik dibasajankeun 60 dugi 90%. Henteu ngagungkeun nomer ku cara naon waé, khususna ngémutan panggunaan sélulér terus tumuh sareng beuki hésé unggal dinten pikeun narik sareng ngajaga perhatian konsumen. Numutkeun ka Google, éta