Naha Anjeun Henteu Ngan Ngan Salin Amazon.com

Tim Tuitive masih nyobian netep saatos konferensi di South By South West Interactive (SXSWi) taun ayeuna dina Maret. Urang sadayana ngagaduhan waktos anu saé sareng diajar seueur ngeunaan komunitas interaktif sareng naon anu bakal datang salajengna. Aya seueur sési anu pikaresepeun tina panel sareng tim Gmail kana Masak kanggo Nerds, seueur anu parantos muncul online. Abdi hoyong bagikeun salah sahiji karesep kuring sareng anjeun.

Kesederhanaan mangrupikeun konci pikeun suksés hirup

Artis sareng ilustrator Nick Dewar maot dina minggu ieu. Anjeunna damel kanggo seueur perusahaan anu béda ti The Atlantic Monthly to Random House, nyayogikeun ilustrasi anu saé pikeun kecap anu pikaresepeun dina tulisan atanapi buku. Karya Nick Dewar karesep kuring ngagambarkeun filsafat propésional sareng pribadi kuring: Kesederhanaan mangrupikeun konci pikeun suksés hirup. Ieu mangrupikeun réphrasing anu langkung propésional sareng fasih ngeunaan metode KISS anu diuji waktos: Henteu, sanés KISS - Prinsip KISS

Samping Palanggan Anjeun

Dina telepon anyar pikeun perusahaan telekomunikasi utama, anu kuring moal nyebatkeun (logo na siga bintang pati biru), kuring kasurupan ku perwakilan palanggan kuring? ngareureuwas, kuring terang. Sapanjang nelepon anjeunna leres-leres didaptarkeun kana naon anu kuring pikahoyong, sareng anjeunna nyarios sapertos, "ieu mangrupikeun perjanjian anu seuseueurna konsumén kuring", sareng "hayu atuh ngobrol sareng manajer kanggo masihan kami tawaran anu langkung saé", sareng "Kuring ngarti hanjelu anjeun,

Anjeun Sanés Pamaké Anjeun

Upami anjeun ahli dina bisnis anjeun, anjeun terang langkung seueur tibatan saha waé ngeunaan naon anu anjeun lakukeun sareng ngeunaan detil produk anjeun. Produk anjeun, saliwatan, tiasa janten jasa, halaman wéb, atanapi barang anu nyata. Naon waé anu mangrupikeun produk anjeun, anjeun panginten tiasa ningali kaahlian sareng jenius anjeun dina unggal bagéan éta. Masalahna? konsumén anjeun henteu tiasa. Konsumén kedah ngalengkepan tugas sareng produk anjeun ngarah