6 Léngkah Pikeun Meunangkeun Platform Data Palanggan (CDP) Buy-in With Your C-Suite

Éta bakal gampang pikeun nganggap yén dina jaman anu teu pikasieuneun ayeuna, CxOs henteu siap ngadamel Investasi utama dina pamasaran data-driven sareng operasi perusahaan. Tapi héranna, aranjeunna masih resep, sareng éta panginten kusabab aranjeunna parantos ngarepkeun resesi, tapi prospek hadiah paham kana maksud sareng tingkah palanggan penting teuing pikeun dipaliré. Sababaraha malah ngagancangkeun rencana pikeun transformasi digital, kalayan data nasabah mangrupikeun bagian anu utami