Punten tong angkat: tilu taktik hajat kaluar anu moal ngaganggu pengunjung anjeun

Téknologi hajat kaluar (Naon éta?). Vérsi pamasaran digital ngeunaan KC sareng The Sunshine Band's Punten Entong Mangkat. Kami parantos kabuktosan teras-terasan ngalangkungan uji coba A / B anu ngagunakeun téknologi hajat kaluar pikeun memicu overlay tiasa janten cara anu épéktip pisan pikeun nyalametkeun pengunjung anu ditilar. Conto eusi anu dipicu kalebet dalil ngeunaan kode diskon atanapi ajakan daptar buletin. Sababaraha panginten yén gangguan ieu ngirangan pangalaman palanggan. Terus diémutan ieu, ieu di handap a