Pentingna Kolaborasi Pikeun Pemasar Dina Lockdown

Panilitian ngeunaan pemasar sareng CEO dina usum panas mendakan yén ngan lima per cent henteu mendakan positip pikeun kahirupan di lockdown - sareng teu saurang jalma nyarios yén aranjeunna gagal diajar hiji hal dina waktos éta. Sareng kalayan paménta anu dipendam pikeun kagiatan pamasaran saatos usum semi lockdown, éta ogé ogé. Pikeun xPlora, lembaga pamasaran sareng digital anu dumasarkeun di Sofia, Bulgaria, kamampuan ngabagi file desain