Conto Pop-up Exit-Intent Anu Bakal Ngaronjatkeun Ongkos Konversi Anjeun

Upami anjeun ngajalankeun usaha, anjeun terang yén ngungkabkeun cara anu énggal sareng langkung efektif pikeun ningkatkeun tingkat konversi mangrupikeun salah sahiji tugas anu paling penting. Panginten anjeun mimitina henteu ningali éta, tapi pop-up kaluar-maksud tiasa janten solusi anu pas anu anjeun milarian. Naha éta sareng kumaha anjeun kedah nganggo éta sateuacanna? Anjeun bakal manggihan dina sadetik. Naon Dupi Exit-Intent Pop-up? Aya loba jenis béda