The Build Versus Buy Dilemma: 7 Pertimbangan Pikeun Tangtoskeun Naon Anu Pangsaéna Pikeun Usaha Anjeun

Patarosan naha ngawangun atanapi mésér parangkat lunak mangrupikeun perdebatan anu panjang antara para ahli kalayan sagala rupa opini dina internét. Pilihan pikeun ngawangun perangkat lunak di-bumi anjeun nyalira atanapi mésér solusi pasar anu siap sacara siap tetep ngajantenkeun seueur anu nyandak kaputusan bingung. Kalayan pasar SaaS berkembang kalayan kamashuranana dimana ukuran pasar diproyeksikeun ngahontal USD 307.3 milyar ku 2026, éta matak ngamudahkeun pikeun mérek ngalanggan jasa tanpa kedah

Strategi Go-To & Tantangan Pikeun Liburan Pamasaran dina Jaman Pasca-Covid

Waktos khusus taun caket, waktos urang sadayana ngarepkeun bersantai sareng anu dipikacinta sareng anu paling penting ngalibetkeun balanja liburan. Sanaos henteu sapertos liburan anu biasa, taun ayeuna misah kusabab gangguan nyebar ku COVID-19. Nalika dunya masih bajoang pikeun nyanghareupan kateupastian ieu sareng balik deui kana normalitas, seueur tradisi liburan ogé bakal perhatoskeun parobihan sareng sigana béda