Pituduh Pikeun Gampang Kéngingkeun Backlink Sareng Peringkat Dina Google Ngagunakeun AI

Backlinks lumangsung nalika hiji situs numbu ka ramatloka séjén. Hal ieu disebut oge Tumbu inbound atanapi Tumbu asup nu nyambung ka loka éksternal. Upami anjeun bisnis nampi langkung seueur backlink ka halaman wéb anjeun tina situs otoritas, maka bakal aya dampak anu langkung positip dina réngking anjeun. Backlinks penting pikeun strategi optimasi pilarian (SEO). Tautan do-follow drive otoritas mesin pencari… sok katelah jus link sareng ngabantosan dina naekeun ranking