Henteu Sadayana Tiasa Ningali Halaman Wéb anjeun

Pikeun pangurus halaman wéb dina seueur usaha, ageung atanapi alit, usum kamari ieu mangrupikeun usum teu puas aranjeunna. Dimimitian dina bulan Désémber, puluhan galeri seni di New York City dingaranan gugatan, sareng galéri henteu nyalira. Ratusan gugatan anyar parantos diajukeun ngalawan bisnis, lembaga budaya, grup advokasi komo fenomena pop Beyoncé, anu halaman wéb na dingaranan gugatan aksi kelas anu dikintunkeun dina Januari. Kerentanan anu aranjeunna sami? Halaman wéb ieu sanés