Peryogi Bantosan Pamasaran ka Pemirsa Téknis? Mimitian Ieuh

Rékayasa sanés profési sapertos cara ningali dunya. Pikeun pemasar, ngémutan sudut pandang ieu nalika nyarios ka pamirsa téknis anu pangpentingna tiasa janten bédana antara dianggap serius sareng teu dipalire. Élmuwan sareng insinyur tiasa janten pemirsa anu sesah pikeun rengat, anu janten sabab pikeun Nagara Pemasaran ka Laporan Insinyur. Pikeun taun kaopat sakaligus, TREW Marketing, anu museur sacara éksklusif dina pamasaran ka téknis