DAM: Naon ari Digital Asset Management?

Manajemén aset digital (DAM) diwangun ku tugas manajemén sareng kaputusan ngeunaan panyerepan, anotasi, katalog, panyimpenan, pangambilan sareng panyebaran aset digital. Poto digital, animasi, pidéo sareng musik nunjukkeun target-area manajemén aset média (sub-kategori DAM). Hésé ngadamel kasus pikeun manajemén asét digital tanpa némbongan tanpa henti nyatakeun anu jelas. Misalna: pamasaran ayeuna gumantung pisan kana média digital. Sareng waktosna artos. Janten pemasar kedah nyéépkeun sakilo