Ngenalkeun Pabrik Kreatif: Iklan Seluler Ngan Gampang Gampang

Iklan sélulér terus janten salah sahiji séktor panggancangna berkembang sareng paling nangtang tina ékonomi pamasaran global. Numutkeun ka agénsi mésér iklan Magna, iklan digital bakal ngaleungitkeun iklan TV tradisional taun ayeuna (hatur nuhun kana iklan selulerna). Ku 2021, iklan seluler bakal ningkat janten $ 215 milyar, atanapi 72 persén tina total anggaran iklan-beli digital. Janten kumaha merek anjeun tiasa menonjol dina noise? Kalayan AI nargétkeun komoditi hiji-hijina cara