Rebranding: Kumaha Nangkeup Robah Bakal Tumuwuh Merek Perusahaan Anjeun

Éta henteu kedah nyarios yén rebranding tiasa ngahasilkeun hasil anu positif pikeun usaha. Sareng anjeun terang ieu leres nalika perusahaan-perusahaan anu ngahususkeun dina nyiptakeun merek nyaéta anu pangheulana ngarobih deui. Sakitar 58% agénsi anu rebranding salaku cara pikeun naekeun pertumbuhan éksponénsial ngaliwatan pandémik COVID. Asosiasi Perdagangan Badan Periklanan Kami di Lemon.io parantos ngalaman langsung sabaraha rébranding sareng perwakilan merek anu konsisten tiasa nempatkeun anjeun payuneun kompetisi anjeun. Tapi,