5 Penting pikeun Ngaoptimalkeun Otomatisasi Pamasaran

Pikeun seueur pemasar, janji solusi pamasaran otomatis sigana henteu kahontal. Aranjeunna mahal teuing atanapi rumit teuing pikeun diajar. Kuring ngusir mitos éta sareng sajabana dina OutMarket "Manifesto Pemasaran Modern." Dinten ayeuna, kuring hoyong mupus mitos anu sanés: automation pamasaran mangrupikeun pélor pérak. Ngalaksanakeun parangkat lunak otomatis moal otomatis ningkatkeun papancangan sareng konvérsi. Pikeun ngahontal hasil éta, para pemasar kedah ngaoptimalkeun duanana otomatisasi pamasaran sareng komunikasi. Optimisasi tiasa dianggap salaku