Pitunjuk Pananggeuy pikeun Pamasaran Liburan

Usum liburan resmi di dieu, sareng éta bakal janten salah sahiji anu terbesar dina catetan. Kalayan eMarketer ngaramal belanja e-commerce ritel pikeun ngaleuwihan $ 142 milyar dina usum kieu, aya seueur anu saé pikeun didatangan, bahkan pikeun pangecér anu langkung alit. Trik pikeun tetep kompetitif nyaéta pikeun palinter ngeunaan persiapan. Saenyana anjeun bakal parantos ngamimitian prosés ieu, ngagunakeun sababaraha bulan ka pengker pikeun ngarencanakeun kampanye anjeun sareng ngawangun daptar mérek sareng pemirsa.