Pelanggan-Mimiti E-Dagang: Solusi Cerdas pikeun Hiji Hal Anu Anjeun Henteu Tiasa Tiasa Salah

Pangsi era pandemi nuju e-commerce parantos sumping sareng ekspektasi konsumén anu bergeser. Sakali nilai nambihan, tawaran online ayeuna janten titik sentuh primér pikeun kaseueuran mérek ritel. Sareng salaku corong utama interaksi palanggan, pentingna pangrojong palanggan virtual dina waktos anu luhur. Layanan palanggan E-commerce hadir sareng tantangan sareng tekanan anyar. Mimiti, palanggan di bumi nyéépkeun langkung seueur waktos online sateuacan aranjeunna nyandak kaputusan mésér. 81% réspondén nalungtik hasil panalungtikanana