Deduplication: Prakték Pangsaéna Pikeun Ngahindarkeun Atanapi Ngoréksi Data Palanggan Duplikat

Data duplikat henteu ngan ukur ngirangan akurasi wawasan bisnis, tapi éta ogé ngorbankeun kualitas pangalaman pelanggan anjeun ogé. Sanaos konsékuansi tina data duplikat anu disanghareupan ku sadayana - manajer IT, pangguna bisnis, analis data - éta ngagaduhan pangaruh anu paling parah dina operasi pamasaran perusahaan. Salaku pemasar ngagambarkeun produk sareng jasa jasa perusahaan di industri, data anu goréng tiasa gancang ngarusak reputasi brand anjeun sareng ngakibatkeun nganteurkeun nasabah négatip