Otoritas: Unsur Leungit tina Seueur Strategi Eusi

wibawa

Teu aya saminggu anu teras-terasan Martech Zone yén kami henteu curating sareng ngabagi kanyataan, pendapat, tanda petik, bahkan eusina ku cara infografis sareng publikasi sanés.

Kami sanés situs kurasi pikeun eusi batur. Babagi ideu batur henteu ngajantenkeun anjeun janten otoritas, éta ngakuan sareng nguatkeun otoritas panulis. Tapi… ningkatkeun, mairan, ngritik, ngagambarkeun sareng ngajelaskeun langkung saé eusi batur sanés ngan ukur mikawanoh sareng nguatkeun otoritasna ... ogé ningkatkeun anjeun.

Nalika kuring mendakan kontén online anu berharga pikeun pemirsa urang, kuring nyéépkeun waktos pikeun sacara ati-ati analisa éta sareng nyayogikeun detil anu kuring terang yén pemirsa bakal ngahargaan. Henteu cekap, contona, pikeun nyebarkeun infographic anu dirancang ku batur. Kuring kedah ngabagi infographic éta sareng nyayogikeun analisis anu lengkep anu unik sareng jabatan my kaahlian

Naon Otoritas?

Hartosna: Kualitas yakin jalma anu terang pisan ngeunaan hiji hal atanapi anu dihargaan atanapi diturut ku jalma séjén.

Per definisi éta, aya tilu sarat pikeun otoritas:

  1. kaahlian - jalma anu seueur terang sareng nyilakakeun maranéhanana pangaweruh.
  2. kapercayaan - jalma anu percanten maranéhanana elmu nalika aranjeunna bagikeun.
  3. pangakuan - ahli sanés nyatet kaparigelan anu dipidangkeun ku jalma.

Regurgitating ideu asli batur moal pernah ngajadikeun anjeun kawasa. Sanaos nunjukkeun yén anjeun gaduh sababaraha kaahlian, éta henteu nyayogikeun wawasan kapercayaan anjeun. Atanapi moal éta ngakibatkeun anjeun dikenal ku sasama anjeun.

Otoritas penting pisan pikeun perjalanan palanggan sabab konsumén sareng bisnis milari katerampilan pikeun ngabantosan sareng ngawartosan aranjeunna ngeunaan kaputusan pameseran. Sacara sederhana, upami anjeun ngadugikeun batur, anu mésér bakal ningali sumber aslina salaku otoritas anu diaku - sanés anjeun.

Janten Otoritas

Upami anjeun hoyong dikenal salaku otoritas, janten otoritas. Anjeun moal ngalakukeun éta ku nangtung di tukangeun ideu batur. Nganyatakeun sudut pandang anu unik anjeun. Nguji sareng ngadukung ideu anjeun ku panilitian sareng dokuméntasi. Teras bagikeun ideu na kana situs industri anu ngamungkinkeun anjeun ilubiung. Unggal penerbit teras milari sudut pandang anu unik - éta gampang gampang.

Hasil tina ngabagi kaparigelan anjeun nyaéta yén anjeun ayeuna tara sareng babaturanana ngarah di industri anjeun, henteu diperhatoskeun nalika anjeun nangtung di tukangeun aranjeunna. Nalika anjeun ngawangun pangakuan sareng percaya diri bagikeun kaahlian anjeun, anjeun bakal mendakan anjeun bakal dipercaya sareng diperlakukeun kalayan béda. Babaturan anjeun bakal mikawanoh anjeun sareng ngabagi input anu anjeun sayogi.

Sareng nalika anjeun ditingali salaku otoritas, pangaruh kana kaputusan pameseran janten langkung gampil.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.