Reputasi mangrupikeun Kalangkang Gelap Otoritas

Warta lengkep tina sababaraha carita luar biasa ngeunaan kamanusaan anyar-anyar ieu:

Aya kamiripan. Masing-masing jalma ieu aya di puncak dunya. Aranjeunna otoritas pamungkas - teu saurang ogé tiasa ngadeukeutan nangtang aranjeunna.

Michael PhelpsOtoritas mangrupikeun hal-hal anu tiasa dipikagaduh ku batur tanpa reputasi. Katiluna lalaki ieu mangrupikeun jalma anu biasa sateuacan aranjeunna ngahontal kawenangan anu teu biasa. Aranjeunna ngahontal cita-cita anu jauh saluareun anu katingalina sayogi pikeun jalma fana sapertos anjeun sareng kuring.

Dina sataun, Présidén Obama ngalih ti Sénator junior pikeun ngahontal jabatan paling luhur (tiasa dibantah) di dunya. Dina 10 taun, AROD tumbuh janten pamaén baseball profesional anu pangsaéna sareng paling mayar. Dina 7 taun, Phelps janten Olimpiade paling dihias dina sajarah, ampir teu dikenal sateuacan 2 Olimpiade anu terakhir.

Reputasi mirip pisan sareng kalangkang. Éta aya sareng anjeun sareng anjeun. Nalika panonpoé bersinar dina ramo anjeun, éta aya di tukangeun anjeun sareng, meureun, poho. Upami anjeun jalma normal, teu aya anu merhatoskeun kalangkang anjeun. Nanging, nalika anjeun nangtung di luhur riungan, anjeun bakal kalangkang.

Di dunya ieu dimana sagala hal anu urang lakukeun kacatet sareng sayogi pikeun sadayana, urang kedah biasa kana manusa anu janten manusa. Teu aya diantara urang anu sampurna, atanapi urang moal nampi kasampurnaan.

Nalika anjeun narékahan ngawangun otoritas, ngan tong hilap yén anjeun gaduh reputasi di luar sana pikeun dijunjung.

4 Komentar

  1. 1

    "Nalika panonpoé bersinar dina ramo anjeun, éta aya di tukangeun anjeun sareng, panginten, hilap ... nalika anjeun nangtung di luhur ramé, anjeun rada ngiuhan."

    Leres… sareng ku Internét bayangan éta bakal ngagaduhan pemirsa 3 Milyar Jalma dina gancangna cahaya. Éta langkung tangguh pikeun ngalakukeun kasalahan sareng nutupan éta ayeuna. Penyebaran inpormasi sakedap.

  2. 2

    "Karakter sapertos tangkal sareng reputasi sapertos kalangkang na. Kalangkang naon anu urang pikirkeun; tangkal na anu nyata. ” Abraham Lincoln

    Anjeun di perusahaan anu saé sareng pikiran anjeun! 😉

    • 3

      Hai Andy!

      Kuring leres-leres ngémutan nyandak buku ngeunaan Lincoln. Sababaraha acara Saluran Sejarah telat parantos kuring lem. Hatur nuhun pisan pikeun ngabagi ieu! Abdi henteu pantes pikeun jenis pujian kitu.

      Doug

  3. 4

    Duanana Michael sareng ARod mangrupikeun pilihan anu bodo, Présidén, kalayan seueur pilihan anu kedah dilakukeun, pasti bakal aya sababaraha anu salah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.