Google Ramping Up Authorship in Webmasters

pahlawan relpeople

Kami awas kana rekening wéb klien kami. Henteu aya kabeneran, dina pamanggih kuring, yén klien kami pangkat ogé kami sacara signifikan tiasa ngaidentipikasi sareng ngirangan kasalahan anu muncul dina Wébmaster. Google teraskeun mayunan algoritma na saluareun anu dicobian sareng leres kaulinan anu seueur perusahaan SEO dimaénkeun kapungkur. Pangarang maénkeun peran anu langkung ageung dina ieu.

Ku ngagunakeun antrian sosial kana popularitas, Google ngamajukeun algoritma pagerank sareng ningkatkeun kualitas hasil sacara sanés ngan ukur ngukur popularitas link, tapi ogé popularitas sosial sareng kaitanana. Sareng aranjeunna sacara serius.

Dinten ieu, kami nampi catetan anu pikaresepeun ieu dina Wébmaster. Ieu mangrupikeun kahiji kalina urang ningali ieu ... Wébmaster proaktif nyuhungkeun harta link halaman Google+ maranéhna pikeun akun Google+ maranéhna:
wéb google google plus

Ieu warta anu saé sareng urang langsung ngadorong klien kami pikeun nyatujuan tautan! Aya link anu langkung seueur dina pesen anu nunjuk ka ieu Google Inside Search halaman sareng blurb ieu:

Éta ayeuna langkung gampil tibatan kantos jalma pikeun nyambung sareng anjeun atanapi bisnis anjeun — langsung di Google. Jalma-jalma tiasa mendakan propil sareng halaman Google+ anu populér sareng aktip dina sisi katuhu hasil nalika aya hubunganana sareng pamilariannana. Pikeun milarian khusus, sapertos nami band populér, urang tiasa ningalikeun halaman Google+ band.

Nembongan yén hasil ngahubungkeun duaan nyaéta sidebar hebat anu dihasilkeun dina halaman hasil search engine nalika merk anjeun dipilarian:
kagum pangarang

UPDATE: Analis SEO kami mendakan permata anu sanés… rinci ngeunaan nyieun sambungan tina Google+ kana Wébmaster ngalangkungan Google+. Ieu janten senang!

One comment

  1. 1

    Janten anu utami sanés tautan ngawangun anu énggal sareng anu penting pikeun konsentrasi dina média sosial tibatan ngamajukeun tautan anu tiasa nyababkeun pangaruh négatip tibatan pangkat anjeun langkung luhur.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.