Aktipkeun Authorship and Publishing Link dina WordPress

google g

Kuring teras nyarios ka jalma anu kuring bagikeun kumaha urang ngahijikeun microdata panulis pikeun ngahasilkeun hasil teangan potongan. Éta damel saé pikeun klien kami di ningkatkeun CTRs SERPna) janten kuring panginten Abdi dokumén didieu pikeun situs WordPress.

Aya dua bagian pikeun ieu ... sareng dua elemen na teu patali. Data panulis ayeuna ditampilkeun dina Halaman Hasil Search Engine. Kuring henteu acan ningali inpormasi penerbit anu ditingalikeun… tapi kuring yakin éta bakal aya!

pausahaan nu ngaluarkeun

Google Plus ayeuna gaduh sistem verifikasi dimana a pausahaan nu ngaluarkeun tina situs tiasa nunjuk ka halaman Google+ aranjeunna. Ku nambihan kode ieu dina téma urang functions.php halaman, kami parantos nambihan bagian kana setélan umum Administrasi WordPress kami dimana urang tiasa nempelkeun URL Halaman Google+ kami:

function social_settings_api_init () {add_settings_section ('social_setting_section', 'Social Social on the Web', 'social_setting_section_callback_unction', 'general'); add_settings_field ('general_setting_googleplus', 'Google Plus Page', 'general_setting_googleplus_callback_unction', 'general', 'social_setting_section'); register_setting ('umum', 'general_setting_googleplus'); } add_action ('admin_init', 'social_settings_api_init'); fungsi social_setting_section_callback_unction () {kamandang ' Bagian ieu dimana anjeun tiasa nyimpen situs sosial anjeun dimana pamiarsa tiasa mendakan anjeun dina Internét. '; } fungsi general_setting_googleplus_callback_unction () {kamandang '  '; }

Léngkah salajengna nyaéta nyebarkeun tautan anu nyebarkeun dina unggal halaman dina situs di luar halaman tulisan blog tunggal anjeun. Janten, di urang Tajuna, urang tambihan kode ieu:

" rel="publisher" />

Pangarang

Pangarang sakedik langkung jero, utamina upami anjeun gaduh blog multi-pangarang sapertos urang. Dasarna, kami hoyong sadayana halaman kami anu nyerat panulis nampilkeun data profil Google+ na dina hasil search engine. Pikeun meunang ieu, kuring kedah angkat ka master nyalira, Joost de Valk sareng maca ngeunaan dirina rel = "panulis" pos.

Léngkah munggaran nyaéta nimpa setélan WordPress sareng kéngingkeun tag jangkar diterbitkeun sareng unsur rel anu cocog. Dina jero functions.php, tambahkeun kode ieu:

fungsi yoast_allow_rel () {global $ allowtags; $ allowtags ['a'] ['rel'] = susunan (); } add_action ('wp_loaded', 'yoast_allow_rel');

Léngkah salajengna nyaéta nambihan kode ka functions.php anu nambihan lapangan ka halaman Profil Anggota anjeun dimana panulis tiasa ngeusian URL Google+ na:

function yoast_add_google_profile ($ contactmethods) {// Add Google Profiles $ contactmethods ['google_plus_profile'] = 'Google Plus URL URL'; balikkeun $ contactmethods; } add_filter ('user_contactmethods', 'yoast_add_google_profile', 10, 1);

Ayeuna anjeun ngagaduhan lapangan di ditu, anjeun kedah nambihan tautan pangarang ka unggal halaman anu bakal nunjuk ka eusi pangarang anjeun, sapertos tunggal.php, index.php, pangarang.php jeung arsip.php. Dina halaman témplat éta, nunjukkeun tautan pangarang sareng rel = "panulis" sareng tautan éta kedah nunjuk ka anjeun pangarang.php halaman profil:

" rel="author">

Dina halaman panulis.php anjeun, anjeun badé hoyong nunjukkeun inpormasi profil sareng tautan rel = "kuring" anu nunjuk deui ka halaman Profil Google anjeun:

$ google_plus_profile = get_the_author_meta ('google_plus_profile'); upami ($ google_plus_profile) {kamandang '  '; }

Anjeun capé acan? Entong janten… léngkah salajengna nyaéta leres-leres nambihan tautan kontributor ka halaman pangarang anjeun dina Google Plus:

google plus edit kontributor propil

Ok… ayeuna tautan pangarang anjeun nunjuk ka halaman pangarang anjeun, halaman panulis anjeun nunjuk kana profil Google Plus anjeun, profil Google Plus anjeun nunjuk ka halaman pangarang anjeun. Naha anjeun ningali kumaha urang ngagaduhan sakitar bunderan katutupan di dieu? Léngkah terakhir…

nganggo pakakas corétan euyeub sareng leres-leres mastikeun yén corétan euyeub anjeun tiasa dianggo waé! Nguji éta dina domain root anjeun sareng halaman tulisan tunggal anjeun.

hasilna tester corétan euyeub

Sareng ayeuna lebetkeun domain anjeun sareng témbalna:
penerbit hasil tester corétan euyeub

Catetan terakhir… sadayana ieu lumayan saé, tapi henteu salami waktos. Sakapeung kuring perhatoskeun alat corétan beunghar masihan kuring éror sareng waktos sanés kuring ningali dimana corétan euyeub tés, tapi butuh sababaraha minggu pikeun ningali éta dina hasil teangan. Jalan anu mana waé, éta modifikasi anu pantes dilakukeun! Émut yén, kusabab urang ngalakukeun ieu sadayana dina téma kami yén téma énggal bakal ngabutuhkeun urang pikeun ngalaksanakeunana sadaya leuwih deui!

11 Komentar

  1. 1

    Tétéla téma kuring ayeuna teu boga file author.php. Tapi, URL pangarang kuring némbongan sareng saé. Kuring sigana parantos dipasang sadayana nuturkeun léngkah-léngkah anjeun, tapi alat snippet anu beunghar ngahasilkeun kasalahan tina ieu:

    publisherlinked kaca Google+ = https://plus.google.com/118248936539718757580Error: Kaca ieu teu kaasup markup penerbit diverifikasi. Diajar deui. Perhatosan: Duanana rel = "penerbit" sareng rel = "pangarang" aya dina halaman éta. Anjeun kedah nempatkeun rel = "panulis" dina halaman eusi sareng rel = "penerbit" dina halaman bumi anjeun wungkul (iwal ieu halaman bumi situs pangarang tunggal). propil pangarang numbu pangarang = http://www.bnpositive.com/blog/author/bnpositive/
    Kasalahan: Kaca profil pangarang teu gaduh tautan rel = "kuring" kana Propil Google. Diajar deui. 

    • 2

      @bnpositive:disqus Anjeun tiasa nyieun file author.php cukup gampang ku nyalin file archive.php jeung ngaganti ngaran jadi author.php (kadangkala aya sababaraha cleanup pikeun ngalakukeun pikeun narik kaluar judul ngaran kategori, jsb) tapi mangrupakeun ide nu sae boga kaca pangarang. Kuring biasana nyebarkeun bio sareng poto jalma dina halaman éta.
      Abdi angkat ka halaman Google+ anjeun sareng anjeun henteu gaduh tautan dina bagian kontributor anu nunjuk ka halaman pangarang anjeun di bnpositive. Ogé, anjeun nyobian ngalakukeun tumbu pangarang atawa tumbu penerbit? Kaca pangarang anjeun dina bnpositive sigana gaduh tautan halaman Google+. Kaca pangarang kedah nunjuk ka halaman pribadi anjeun, tautan penerbit kedah nunjuk ka halaman Google+ anjeun.

      • 3

        Tina pamahaman kuring, kuring hoyong tautan PUBLISHER dina sadaya halaman non-posting pikeun halaman wéb kuring anu bakal langsung ka Halaman Google+ Komunikasi sareng Desain Bnpositive. Teras, pikeun sadaya halaman pos anu kuring nyerat, kuring hoyong tautan AUTHOR dina halaman-halaman anu bakal ngarujuk Halaman Google+ pribadi kuring leres?

      • 4

        Kuring nembé ningali halaman Google+ pribadi kuring sareng éta nyayogikeun tautan kontributor ka halaman pangarang kuring dina blog kuring. Naha kuring kedah ngalakukeun anu sami dina Halaman Google+ kuring salaku penerbit?

      • 7

        Oké, kuring kudu meunang hiji author.php kaca dimekarkeun, tapi kuring mikir kuring bakal nahan kaluar nepi ka mutuskeun naon téma anyar kuring bisa milih pikeun loka. Sigana mah kuring peryogi waktos sareng anjeun sareng ngagaleuh kopi anjeun pas pisan!

  2. 8

    Halo, teu yakin naha anjeun masih mariksa ieu, tapi - kuring ngagaduhan snippét anu beunghar pikeun nyarios "Diverifikasi: Markup penerbit diverifikasi pikeun halaman ieu." tapi gambarna henteu muncul dina alat snippet anu beunghar. Pangarang abdi tiasa dianggo saé dina tautan pos, tapi pikeun halaman bumi kuring henteu aya gambar sareng éta ngan ukur nyarios yén éta diverifikasi. Naha anjeun terang naha ieu tiasa?

    • 9

      @twitter-509747237: disqus mun anjeun ngan dirobah aranjeunna, anjeun bakal kudu masihan aranjeunna sababaraha minggu pikeun muncul. Kitu ogé, urang parantos ningali aranjeunna muncul sareng ngaleungit sakali-kali. Katingalina éta mangrupikeun padamelan sareng Google.

      • 10

        Hatur nuhun kana réspon 🙂 Kuring terang éta bakal nyandak sababaraha waktos pikeun muncul dina SERPS, tapi kuring prihatin yén éta henteu muncul dina sawangan pikeun Alat Uji Snippet Beunghar .. dina tutorial anjeun tiasa ningali logo perusahaan anjeun dina alat uji sareng kuring henteu ningali éta, ngan ukur diverifikasi. Kuring nyangka kuring bakal ngadagoan sababaraha minggu pikeun ningali naha kuring tiasa nunjukkeun éta dina RSTT, tapi upami éta henteu kantos, maka kuring henteu terang dimana kuring salah (henteu buru-buru nunjukkeun éta. up di SERPS sakumaha eta nyandak pangarang kuring ngeunaan 3 minggu pikeun éta, tapi salawasna muncul langsung dina alat nguji). Hatur nuhun deui kanggo eupan balik.

        • 11

          @twitter-509747237: disqus Menarik! Nembongan aranjeunna dipiceun snippet link penerbit tina némbongkeun logo. Éta bau!!! Kuring ieu hoping maranéhna bakal ngawitan medarkeun yén di SERP nu. Tautan pangarang anjeun saé, sanaos!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.