WiFi dina Mobil? Industri Otomatis Teu Ngartos Kuring

cadillac que

Salah sahiji méwah anu kuring resep dina kahirupan nyaéta mobil anu éndah. Kuring henteu ngiringan liburan mahal, kuring cicing di lingkungan kerah biru, sareng kuring henteu ngagaduhan hobi anu mahal ... janten mobil kuring pikeun kuring. Kuring ngajalankeun hiji ton mil unggal taun sareng resep nyetir ka tujuan naon waé dina sababaraha dinten.

Mobil kuring gaduh 3 layar HD anu dipasang - hiji layar sentuh dina konsol sareng hiji di tukangeun unggal korsi payun. Dina 3 taun ka pengker, kuring yakin kuring ngan ukur nganggo salah sahiji layar dina korsi tukang sakali ... nalika putri abdi linggih dina jok tukang dina perjalanan. Mobilna ngagaduhan pamuter DVD, audio / video hookup dina korsi tukang, radio satelit sareng OnStar. Aya platform peta anu diwangun kana konsol.

Dina korsi payunna mah dina perjalanan-perjalanan éta nyaéta iPad sareng iPhone kuring kalayan pangisi daya anu peryogi sareng sambungan USB kana sistem audio mobil kuring. Dina korsi tukang, kuring gaduh laptop. Bluetooth nyambungkeun telepon kuring ka sistem.

  • Pas sidang parantos réngsé pikeun radio satelit, Abdi ngantunkeunana. Radio iTunes sareng musik dina iPhone kuring nyayogikeun kualitas anu langkung saé ngalangkungan sambungan USB ngalangkungan sistem sora sakuliling Bose dina mobil.
  • nu platform peta ngabutuhkeun pamutahiran ngalangkungan DVD unggal taun anu hargana langkung ti $ 100 kanggo ngajantenkeun peta éta tetep anyar. Kuring henteu nganggo éta sabab kuring nganggo Google Maps sareng sadaya inpo kontak kuring, milarian Internét, sareng kalénder kuring kalebetkeun.
  • Mobilna sumping nomer telepon na nyalira anu kuring henteu pernah ngaktipkeun… naha kuring gaduh smartphone sareng nganggo konéktipitas Bluetooth (éta tiasa dianggo sampurna).
  • Mobilna ngagaduhan internal-40GB hard-drive yén kuring tiasa mindahkeun musik nganggo USB, CD, atanapi DVD ... tapi henteu ngalangkungan smartphone kuring. Janten kuring gaduh sababaraha CD acak anu dimuat anu kuring henteu kantos ngupingkeun.
  • My OnStar langganan bakal énggal waé sareng kuring mikir serius ngeunaan henteu daptar pikeun jasa anu lumangsung. Kuring ngan ukur henteu nganggo éta ... pikeun naon waé.

Kusabab ios diénggalan, kuring ngalaman masalah sareng telepon kuring anu teu dikenal ku mobil. Mobilna henteu gaduh upgrades, hiji toko aplikasi, ogé henteu lancar ngagabung sareng kahirupan kuring ... tapi telepon abdi henteu.

Ayeuna GM téh nambahan wifi dina mobilna salaku pilihan. abdi enggeus gaduh wifi ... ngalangkungan hotspot dina iPhone sareng iPad kuring. Pengumuman wifi mobil parantos nempatkeun kuring. Di luar pupuhu GM janten jalma Telecom, kuring henteu terang kunaon aranjeunna bakal turun di jalan ieu.

Abdi henteu nyandak mobil abdi dimana-mana, Abdi nyandak telepon abdi dimana-mana.

Penjualan iPad sareng penjualan tablet diasingkeun unggal desktop di ditu. Kuring kantos maca sababaraha berita yén Apple nuju damel dina panganteur ios kana mobil dina sababaraha taun ka pengker. Teu diragukeun yén Android tiasa dugi ka dinya. Anu kuring henteu ngarti naha industri otomot nyobian nyobian kumaha waé ogé paralel nalika sadaya téknologi parantos aya dina dampal panangan kuring.

Telepon abdi sanés aksésoris pikeun mobil kuring.

Abdi hoyong dasbor anu tiasa abdi geser telepon kuring anu ngamungkinkeun konsol anu nembongkeun aplikasi umum dina layar sentuh anu langkung ageung. Abdi hoyong kibor ditumpurkeun kecuali mobilna eureun. Abdi bahkan henteu kedah tiasa ngaleupaskeun telepon upami kuring henteu aya di taman. Ngaleungitkeun backscreens sareng pasang kurung universal pikeun tablet. Hayu panumpang kuring pasang telepon atanapi tablet na, ngupingkeun musikna sorangan, atanapi sambungkeun ngalangkungan App kana mobil kuring pikeun manjangkeun layar kuring (sapertos AirPlay kanggo AppleTV). Hayu atuh maénkeun musik panumpang kuring atanapi musik kuring.

Mobil kuring mangrupikeun aksésoris pikeun telepon kuring.

Abdi hoyong ngendalikeun, ningkatkeun, mésér aplikasi, ngadangukeun musik, ngakses peta, atanapi ngabagi layar kuring dina alat kuring… Sanés platform mobil kuring. Abdi henteu hoyong mayar rencana data énggal, rencana telepon énggal, rencana musik énggal, data peta énggal ... nalika kuring parantos mayar éta dina smartphone sareng tablet kuring.

Hiji-hijina hal anu kuring tiasa pilih nyaéta OnStar atanapi sambungan data satelit sanés anu bakal kuring mayar salaku cadangan upami kuring henteu aya dina sél operator kuring. Salaku tambahan, batré cadangan pikeun nyolok kana alat kuring upami mobilna dina kacilakaan sareng kakuatan henteu sayogi mangrupikeun hal anu pantes dibayar.

Pabrikan mobil sanés kedah ngerjakeun sistem operasi sareng konéktipitas wifi, éta kedahna digawé pikeun nyandak pangalaman mobil kana aplikasi dina telepon abdi ... teras sistem anu nyolok mobil kana telepon kuring.

Catetan: Poto ti mios sareng sistem CUE na.

2 Komentar

  1. 1

    Sakumaha sering kajadian, kuring satuju sareng anjeun 100% dina tulisan ieu. Tinjauan sareng ekspresi anu leres pisan ngeunaan industri mobil anu kedah leres-leres dipikirkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.