Pangalihan Buku Otograpi!

0470122455.01. SCMZZZZZZZ V22454405Dinten ieu kuring nampi Buku Chris Baggott dina suratna, woohoo!

Janten kadieu perjanjian! Mésér salinan buku Chris ku ngaklik buku dina tulisan ieu sareng kuring bakal nyayogikeun buku anu hadé, Téori Ucup Good Bye, ka 3 jalma munggaran anu kirimkeun atuh tautan konpirmasi yén aranjeunna mésér buku. Buku-bukuna nyaéta ditandatanganan ku Bob Prosen nyalira!

Abdi resep buku Chris kusabab sababaraha alesan:

  1. Abdi ngarep pisan maca buku. Chris parantos aya di jalan ti saprak parusahaan na mimiti nyarios sareng diajar ti Email Marketers di seluruh planét. Teu diragukeun buku na bakal ngan buku anu pantes dibaca dina Email Marketing!
  2. Chris mangrupikeun rerencangan sareng pembimbing. Anjeunna kabuka, jujur, sareng saderhana jalmi anu saé. Chris sareng kuring janten rerencangan gancang nalika kuring ngiringan perusahaan na sareng kuring robek nalika anjeunna angkat pikeun ngamimitian anu anyar (tapi anjeunna terang yén kuring surak anjeunna!).
  3. Abdi dina buku! Aya bagian anu saé dina buku ngeunaan otomatisasi sareng integrasi anu ditaroskeun ku Chris Amol Dalvi sareng kuring pikeun masihan tanggapan kana. Pariksa deui… Sigana mah urang ngahiji sababaraha nasihat anu hadé API… Nganggo atanapi henteu nganggo Email Marketing.

0977684806.01. SCMZZZZZZZ V44661370Kuring ogé ngagaduhan salinan Autographed ka-4 Kiss Theory Good Bye pikeun Engtech, lami-lami maca blog ieu anu teu mendakan salinan buku tempat cicingna (éta bakal dikirim dina surat minggu payun, Eng!).

Hatur nuhun khusus pikeun Bob Prosen parantos masihan pangiriman salinan buku na saatos maca ulasan kuring. Abdi kantos ngaliwat bukuna di tempat damel sareng ka réréncangan! Éta buku anu saé ngeunaan strategi kapamimpinan sareng manajemén anu cocog sareng organisasi naon waé.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hey Doug,

    Abdi di. Kuring dikirim Anjeun inpo kuring jeung keur néangan maju ka ngagali kana buku anyar Chris urang, utamana klaim anyar Anjeun pikeun bagian Kinérja.

    Nalika kuring ngaliwat di Borders dinten anu sanés kuring ngagaduhan kasempetan maca sababaraha bab ngeunaan Kiss Theory Goodbye, éta ogé buku anu saé.

    Wasalam

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.