Nyepetkeun Pipa anjeun ku Generasi Diterangkeun Otomatis

automation kalungguhan

Sababaraha perusahaan gaduh kakuatan penjualan pikeun nelepon kana unggal prospek anu sayogi. Éta ngandung harti yén éta sering ditingalkeun kana kasempetan atanapi perasaan peujit anu mana prospek anu anjeun kedah paling seueur waktos. Langkung sering tibatan henteu, ieu ngeja musibah pikeun perusahaan. Aranjeunna nyéépkeun waktos pikeun prospek anu moal pernah ngarobih nalika aranjeunna tiasa gaduh petunjuk anu panas sareng siap ngalakukeun bisnis.

Generasi kalungguhan otomatis platform nawiskeun pendekatan anu béda dimana ngawujud langsung diarahkeun sareng sering nyetak dina karepna pikeun nutup. Kalayan basis data anu bersih sareng firmagraphics anu cocog, database lead tiasa dirobih janten prosés anu ngabantosan tim pamasaran sareng penjualan anjeun mikawanoh stratégi anu tiasa dianggo - ti ideasi kampanye dugi ka optimalisasi.

ngumpulkeun ngahasilkeun infographic ieu pikeun nunjukkeun dua jalur anu aya pikeun para pemasar nalika ngeunaan prospek sareng strategi generasi pelanggan:

  • Pamblokir Jalan Umum aya dina prosés generasi kalungguhan manual. Aranjeunna ngahasilkeun seueur épisiénsi sareng henteu mampuh ngukur laba atas investasi pamasaran. 50% dugi ka 65% penjualan leungit upami pesaing némbalan sateuacan anjeun ngalaksanakeun
  • Generasi Diterangkeun anu épéktip ngagancangkeun pipa penjualan nganggo pendekatan generasi kalungguhan otomatis anu tiasa diterapkeun ngalangkungan sadaya tahapan pamasaran: perencanaan, peluncuran, pelaksanaan, analisa sareng optimasi - ningkatkeun pangasilan dina investasi sareng nyiptakeun palanggan anu bagja. Perusahaan anu ngajadikeun otomatis manajemén kalungguhan na ningali 10% kanaékan pangasilan dina 6-9 sasih

Generasi Diterangkeun Otomatis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.