Tujuanana Parabot Otomatis sareng Usaha Marketing

robot manusa

Aya sababaraha tren dina industri pamasaran digital anu urang perhatoskeun anu parantos ngalaman pangaruh kana anggaran sareng sumber daya - sareng bakal teras-terasan di masa hareup.

Tina sudut pandang inpormasi, anggaran pamasaran jasa bakal tumuh sakedik dina 2016, sakitar 1.5% tina total pendapatan jasa. Kanaékan bakal ngahambat pertumbuhan anu diarepkeun dina pendapatan jasa, tapi, nempatkeun langkung seueur tekanan ka para pemasar pikeun dilegakeun ruang lingkup sareng kinerja kalayan ngan ukur sumber daya tambahan minimal. Sumber: ITSMA

Pondokna, anggaran pikeun pamasaran digital terus tumuh sareng pemasar tingkat C ayeuna diharepkeun janten langsung sareng ngartos sacara lengkep kompleksitas bentang, alat anu sayogi, sareng pelaporan anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun usaha akuisisi sareng ingetan perusahaan. Kusabab ledakan saluran sareng kabutuhan ngaoptimalkeun seueur pisan, Kami ngalakukeun langkung seueur sareng kirang ... sareng janten langkung rumit.

waktu staffs pamasaran ningkat, Harepan pikeun para pemasar pikeun ngalakukeun langkung seueur sareng kirang teras-terasan. Sareng seueur tekanan nyaéta pikeun nanem modal dina alat-alat pamasaran anu ngabantosan jumlah jam manusa anu diperyogikeun pikeun ngaréspon, ngarencanakeun, ngaéksekusi sareng ngukur upaya pamasaran.

Otomatisasi sareng Kecerdasan Komisioner Sumber Daya Manusa, Aranjeunna Henteu Ngaganti aranjeunna

Agénsi kami ngalakukeun sakedik padamelan pikeun sababaraha perusahaan anu ageung pisan. Iraha waé dina sapoe éta, urang sigana gaduh 18 atanapi langkung sumberdaya khusus anu dianggo dina padamelan klien. Ti ahli mérek, nepi ka manajer proyek, ka desainer, nepi ka pangembang, nepi ka panulis kontén ... daptar terus-terusan. Seueur-seueurna karya ieu dilakonan ngalangkungan kemitraan sareng organisasi sanés, sanaos. Kami ngembangkeun strategi sareng aranjeunna ngajalankeun strategi.

Alat mangrupikeun salah sahiji cara pikeun urang tiasa ningkatkeun titik touch sareng klien sareng prospek. Kami nganggo kumpulan dasbor, ngalaporkeun, penerbitan sosial, sareng alat manajemén proyek. Tujuan tina alat-alat éta sanés otomatisasi padamelan urang, sanaos. Tujuan tina alat-alat éta nyaéta pikeun maksimalkeun pungsi waktos anu sacara pribadi urang luangkeun ku masing-masing klien pikeun ngajelaskeun sareng ngaoptimalkeun strategi anu urang teraskeun.

Nalika anjeun milarian nanem modal anggaran pikeun ngajadikeun otomatis tugas internal, kuring bakal mastikeun yén tujuan anjeun sanés pikeun ngagentos jalma, éta pikeun ngabébaskeun aranjeunna pikeun ngalakukeun anu hadé. Upami anjeun hoyong musnahkeun produktivitas tim pamasaran anjeun - tetepkeun damel aranjeunna kaluar tina spreadsheets sareng email. Upami anjeun hoyong ngamaksimalkeun produktivitas, jantenkeun mésér pakakas janten prioritas sahingga tim anjeun tiasa gaduh sadayana anu diperyogikeun janten suksés.

Pamustunganana, éta tujuan tina sistem anu aya hubunganana sareng pamasaran kedahna éta ngamungkinkeun waktos langkung produktif sareng prospek sareng klien anjeun, henteu kirang. Ngahasilkeun langkung seueur pikeun palanggan sareng anjeun bakal nguntungkeun manpaatna. Sababaraha conto:

  • Kami ngamanpaatkeun Wordsmith pikeun Marketing pikeun nyaring sareng nampilkeun data Google Analytics ku cara anu langkung saé pelanggan kami ngartos. Éta ngamungkinkeun urang pikeun komunikasi tren sareng nawiskeun stratégi pikeun ningkatkeun tibatan nyéépkeun waktos nyobian ngajelaskeun analytics data.
  • Kami ngamanpaatkeun gShift pikeun ngawaskeun média sosial sareng pangaruh pamilarian pikeun silih sareng dina garis handap. Attribution hese, upami henteu mustahil, tanpa alat sapertos gShift. Upami anjeun henteu ngukur hasil strategi eusi anjeun sacara akurat, anjeun bakal ngagaduhan waktos anu sesah pikeun ngajelaskeun naha klien anjeun kedah neraskeun investasi di jerona.
  • Kami ngamanpaatkeunHootsuite, panyangga, sarta jetpack pikeun ngatur usaha penerbitan sosial urang. Sanaos kami tim alit, urang ngadamel seueur noise dina Internét. Ku nyéépkeun waktos kirang pikeun medarkeun, kuring tiasa nyéépkeun langkung seueur waktos leres-leres berinteraksi sareng pemirsa média sosial kuring.

Masing-masing alat ieu ngamungkinkeun urang pikeun museurkeun usaha urang dimana aranjeunna kedah langkung saé damel dina padamelan sadidinten anu klien urang moal pernah nilaina. Aranjeunna hoyong hasilna - sareng kami kedah ngerjakeunana!

2 Komentar

  1. 1

    Hai, Douglas!
    Pos anu hébat!
    Diantara alat pamasaran digital anu sanés Goole Analytics mangrupikeun salah sahiji anu paling lega sareng dianggo. Naon prakték pangsaéna anjeun dina ngalaksanakeun Google Analytics dina kontéks pertumbuhan penjualan / pendapatan?
    Sing salamet!

    • 2

      Éta gumantung ka klien, tapi kami umumna hoyong nyiptakeun corong konvérs anu ngalih deui tina Call-To-Action ka titik anu datang ka situs éta. Sareng laporan khusus penting pisan pikeun ngirangan kabingungan klien.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.