Autopilot ngajalankeun Wawasan, Pelacak Perjalanan Palanggan pikeun Pemasar

Wawasan Autopilot

82% palanggan lirén ngalakukeun bisnis sareng perusahaan di 2016 saatos pangalaman goréng numutkeun Laporan Tren Internét panganyarna Mary Meeker. Kurangna data sareng wawasan tiasa ngahambat pemasar tina maju dina karirna: data anyar nunjukkeun yén Sapertilu pemasar kurang data sareng analytics aranjeunna kedah meunteun kinerjaana, sareng 82% nyarios langkung saé analytics bakal ngabantosan aranjeunna maju dina karirna.

Autopilot Ngaluncurkeun Wawasan

Autopilot geus dibuka wawasan - pelacak kabugaran visual pikeun pemasar ngabantosan aranjeunna nyetél, ngalacak, sareng ngahontal tujuan. wawasan ngabayangkeun tujuan khusus sareng métrik konci (signup email, kahadiran acara, sareng sajabana), pikeun ngagali pesen sareng saluran mana anu tiasa dianggo, sareng nembé dianggo ku Microsoft Developer Group sateuacan taunna ngawangun konperénsi pikeun ngalacak sareng minuhan tujuan pendaptaranana.

Screenshot Wawasan Autopilot

wawasan nyayogikeun cara pikeun para pemasar pikeun ngabayangkeun sareng ngalacak kinerja perjalanan konsuménna ngalawan hiji tujuan, sapertos aplikasi pelacak kabugaran. Dina 60 detik, pamasar tiasa ngalacak saluran, métrik, sareng pesen anu diperyogikeun pikeun ngarobih langkung seueur pendapatan sareng ngaoptimalkeun pikeun pangalaman palanggan anu langkung saé.

leuwih 700 Autopilot konsumén ilubiung dina tés awal Wawasan, kalayan langkung ti satengah nyarios Wawasan ngabantosan aranjeunna sacara signifikan ningkatkeun kinerja perjalanan, sareng 71 persén nyatakeun yén aranjeunna ayeuna langkung yakin kana pangaruh pamasaranna.

Kalayan Wawasan, kuring parantos tiasa mendakan unggal unggal léngkah dina perjalanan urang sareng ngaoptimalkeun naon anu tiasa dianggo. Éta saé pisan pikeun nyambungkeun kamekaran anu nuju kabuka sareng departemen penjualan kami deui kana perjalanan asuhan di Autopilot. Kevin Sides, CMO tina Kapal kapal

Kamampuh Wawasan Konci Kalebet

  • tracking gawang: Wawasan ngabantosan rally tim ngeunaan tujuan bisnis konci ku ngamungkinkeun pangguna kasempetan pikeun nyiptakeun, ngahontal, sareng ngabagi tujuan konversi perjalananna dina sababaraha klik.
  • Méter konversi: Entong kaleungitan fokus kana tujuan akhir - konvérsi. Pantau tren konvérsi sareng tingali saha, sareng kumaha gancangna, jalma ngarobah kana saluran naon waé tina email kana kartu pos.
  • Kinerja email agrégat: Tingali kumaha surélék anjeun ngajalankeun sareng nuju tren, tingkat perjalanan. Identipikasi waktos konci sareng dinten dina saminggu pikeun ngirim email ku ningali hasil dina sababaraha rupa paningkatan, sareng bahkan mendakan performa tingkat sajam.
  • Identipikasi pesen anu meunang: Bor kana hasil pesen multichannel masing-masing dina unggal dinten. Gampang ngabandingkeun tés A / B sareng tangtoskeun juara.

Ngeunaan Autopilot

Autopilot mangrupikeun perangkat lunak pamasaran visual pikeun ngajadikeun otomatis perjalanan pelanggan. Kalayan integrasi asli pikeun Salesforce, Twilio, Segment, Slack, sareng Zapier sareng kamampuan pikeun nyambung ka langkung ti 800 alat anu diwangun-tujuan, kami masihan kakuatan ka para pemasar pikeun ngarawat hubungan sareng numuwuhkeun konsumén anu mayar tinggi nganggo email, wéb, SMS, sareng saluran mail langsung .

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.