AutoPitch: Email Otomatis pikeun Perwakilan Pangembangan Penjualan

AutoPitch

Aya seueur waktos dimana wawakil penjualan ngagaduhan daptar anu saé, tapi usaha anu diperyogikeun pikeun ngirim email hiji-hiji dina waktos anu diperlukeun seueur teuing usaha. AutoPitch ngagabung langsung sareng email anjeun, ngaktipkeun templating, teras ngalaporkeun deui naon waé kagiatan atanapi papacangan ngeunaan email éta. Anjeun bahkan tiasa nyetél urutan anu dikirim kana daptar anjeun.

Narik daptar kalungguhan tiis kana platform email tiasa ngagaduhan perusahaan dina sakedik masalah sareng panyadia na. AutoPitch ngamungkinkeun anjeun nyambung sareng ngirim email anu dipersonalisasi langsung ngalangkungan akun kantor anjeun.
AutoPitch

  • Manajemén Kalungguhan - Tingali catetan kontak anu lengkep, sareng tingali riwayat komunikasi dina hiji tempat sahingga anjeun tiasa ngatur lead tanpa repot.
  • Ngahijikeun Surat - Fitur ngagabungkeun mail kalebet pelacakan kabuka, pelacakan klik, kustomisasi ngagabungkeun mail, penjadwalan, sareng seueur deui.
  • témplat - Témplat email anu dibagikeun, pikeun sakumna tim. Henteu kedah ngalih ti hiji aplikasi kana aplikasi anu sanés. Sadayana dina hiji tempat!
  • Otomatis Tuturkeun - Ningkatkeun tingkat réspon anjeun ku email susulan otomatis. Ngasuh langkung ngawujud sareng ngamaksimalkeun épisiensi.
  • Daptar Penekanan - Tambihkeun domain sareng email kana daptar suprési, pikeun nyegah palanggaran CAN-SPAM.
  • tugas - Nyiptakeun, ngajadwalkeun sareng napelkeun tugas pikeun henteu sono pisan tina tindak lanjut.

Anjeun tiasa ogé ngaoperasikeun AutoPitch pikeun hiji tim kaluar tina hiji akun. AutoPitch damel sareng Google Apps (Gmail), Microsoft Exchange, Office 365, atanapi penyedia email berbasis SMTP.

Ngadaptarkeun AutoPitch

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.