Autoupdates Gagal dina WordPress? FTP Gagal?

WordPressNembe, urang gaduh klién anu ngonpigurasikeun sérverna nyalira pikeun dianggo ku WordPress. Nalika nembé 3.04 kaamanan pembaruan datang liwat, aya sababaraha rasa urgency pikeun nyandak vérsi ieu dipasang dina sadaya klien kami. Nanging, palanggan khusus ieu sok meryogikeun urang ningkatkeun WordPress sacara manual ... prosés sanés pikeun lemah lembut haté!

Kami moal nampi anu has “teu tiasa nyerat file”Kasalahan dina blog ieu. Sabalikna kami disayogikeun layar sareng login FTP. Masalahna nyaéta kami bakal ngeusian Kapercayaan FTP sareng éta bakal masih gagal… Waktos ieu dumasar kana kredensial anu saé!

Kuring ngagaduhan hubungan sareng babaturan urang di Lifeline Data Center, Indiana pusat data panggedéna, Kusabab aranjeunna ngagaduhan sababaraha Apache geeks sareng parantos ngonfigurasi sérverna nyalira. Aranjeunna nyayogikeun kuring sareng jalan kaluar anu saderhana - nambihan Kapercayaan FTP langsung dina wp-config.php file kana hardcode Kapercayaan FTP:

ngahartikeun ('FTP_HOST', 'localhost'); ngahartikeun ('FTP_USER', 'ngaran pamaké'); ngahartikeun ('FTP_PASS', 'sandi');

Kanggo sababaraha alesan, kredensial idéntik anu henteu jalan dina bentuk, dianggo sampurna nalika dilebetkeun kana file konfigurasi! Ogé, éta ngajantenkeun polah WordPress sapertos anu kedahna kalayan henteu kedah FTP .... ngan ukur klik update sareng buka!

4 Komentar

  1. 1

    Kuring ngalaman kasalahan update otomatis WordPress saatos ngawangun deui server kuring sareng ngadamel pamasangan WordPress énggal. Masalah abdi timbul tina Firefox, sanes WordPress - anu sanésna tiasa ngalaman masalah anu sami upami nami pangguna FTP sareng nami pangguna WordPress sami sareng anu kuring (sanaos nganggo kapitalisasi sareng kecap akses anu béda).

    Masalahna nyaéta Firefox, upami anjeun ngaktipkeun "inget kecap konci", bakal otomatis ngabenerkeun pangguna / pas dina bentuk anu dikira-kirana kedah dumasar kana naon anu disimpen dina manajer sandi. Dina hal kuring, Kapercayaan WordPress kuring disimpen, tapi Kapercayaan FTP kuring henteu, sabab tiasa dianggo pikeun SSH kana situs. Jalma dina kaayaan ieu tiasa nganonaktipkeun samentawis "inget kecap akses" dina Préferénsi/Pilihanna nalika nyobian nganggo WordPress otomatis-update atanapi nerapkeun sapotong kode ka WordPress pikeun ngabenerkeun kabiasaan ieu.

  2. 2

    Doug,

    Kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng ngawangun bumi Apache. Tétéla éta hasil tina idin sareng kapamilikan anu teu leres dina file sareng diréktori anu tangtu.

    http://robspencer.net/auto-update-wordpress-without-ftp/

    Link di luhur masihan wawasan kumaha ngabenerkeun masalah tanpa nganggo kredensial ftp. Tangtu kuring teu nyarankeun yén anjeun chown sakabéh diréktori pamaké anjeun ka 775 (jeung kuring henteu) tapi ieu ngakibatkeun kuring dina arah nu bener.

    Adam

  3. 3

    Pikeun anu sanés milarian solusi anu mungkin: Blogger sanés ngarengsekeun masalah pembaruan otomatisna ku sigana maksa host na nganggo php5 ku cara nambihan ieu kana file .httaccess na:

    AddType x-mapp-php5 .php

  4. 4

    Hatur nuhun pikeun babagi pangaweruh, Kuring geus ngalaman masalah sareng autoupdates tapi hijina solusi Kuring geus kapanggih nyaéta pikeun mareuman plugins lajeng autoupdate WordPress sarta tungtungna réaktif sadaya plugins.

    Tip ieu kanggo masalah anu béda tapi éta hadé pikeun terang kumaha carana ngabéréskeunana.

    Salam ti Méksiko!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.