Pasang raray anjeun dina Sorotan

douglas karr sq

Jalma-jalma condong mopohokeun nomer telepon, logo, nami sareng URL ... tapi aranjeunna henteu hilap biasana. Éta sababna kami nyarankeun yén sadaya konsumén urang ngagaduhan rupa-rupa di luar sana! Beuki loba, ayana sosial urang, tulisan blog urang malah hasil pamilarian urang mimiti nembongkeun rupa. Rupa anu ramah mangrupikeun gerbang anu ngahibur pikeun kéngingkeun prospek di payuneun anjeun sareng aranjeunna henteu kedah diremehkeun.

Percanten ka kuring, kuring henteu nempatkeun cangkir kuring anu gedé dimana-mana sabab kuring cinta ka diri sorangan. Abdi tumaros supados jalma-jalma teras-terasan mikawanoh kuring. Janten… leupaskeun sadayana sareng lakukeun hal-hal ieu:

  1. Milarian fotografer anu saé - tong ngantepkeun gambar anjeun ka kaméra iPhone atanapi laptop anjeun… fotografer anu hébat bakal nyetél cahayana, sareng nyayogikeun anjeun gambar jero anu cocog sareng kapribadian anjeun. Kami cinta Paul D'Andrea's gawe! Percanten kana kaputusanana dina suhunan sareng pamandangan!
  2. Ngadaptarkeun a Gravatar rekening - unggah gambar anjeun, nambihan sareng mastikeun sadaya alamat surélék anjeun. Gravatar dimangpaatkeun ku kaseueuran sistem koméntar salian ti WordPress (anu gaduh platform) sareng éta dihormat sacara universal. Ayeuna raheut anjeun bakal ditampilkeun sacara konsisten naha anjeun dina koméntar atanapi dina profil WordPress.
  3. Ngadaptarkeun Google+ - Upami anjeun nambihan situs anu anjeun nyumbang kana profil Google+ anjeun, gambar anjeun bahkan bakal ditingalikeun dina hasil teangan upami panulis-panulis aya dina situs (kaseueuran platform blogging parantos ngalaksanakeun ieu). Kadang-kadang Google+ nembongkeun gambar anjeun tanpa markup ogé!
  4. Lengkepan profil WordPress anjeun - plugins hébat sapertos Plugin Yoast's WordPress SEO tambahkeun kolom pikeun nempatkeun profil Google+ anjeun, nyayogikeun markup anu diperyogikeun pikeun tampilan gambar anjeun dina hasil pamilarian.
  5. Coba tetep gambar anjeun saluyu sareng propil jaringan sosial anjeun. Nalika batur mimiti ningali raheut anjeun dina koméntar blog, teras di Facebook, sareng dina Twitter, aranjeunna langkung gampang janten kipas, pengikut atanapi bahkan konsumén! Kuring sacara harfiah gaduh jalma anu leumpang ka kuring ti Paris ka San Fransisco anu mikawanoh kuring ku poto kuring ... éta dibayar dina dividen!

Salaku ahli di luar angkasa, kuring bakal nyarankeun ngalawan kartun (kacuali anjeun kartunis) atanapi gambar anu sanés. Kacuali aranjeunna ngagaduhan gangguan anu jarang dikenal salaku prosopagnosia, manusa mikawanoh rupa anu jauh langkung saé tibatan aranjeunna émut detil sanés ngeunaan bisnis anjeun atanapi produk sareng jasa anjeun.

PS: Pos blog ieu diideuan ku manajer proyek urang, Jenn Lisak, ngirim email anu saé ka klien anu ngajelaskeun hal anu sami!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.