Eureun Sebutkeun Perhatosan Perhatosan Turun Turun, Éta HENTEU!

eusi snackable

Kami resep kontén anu tiasa di snackable sapertos jalma salajengna, tapi kuring yakin aya salah paham anu ageung di industri urang. Pamanggih éta bentang perhatian anu turun perlu sababaraha kontéks nempatkeun di sakurilingna. Mimiti, kuring leres-leres henteu satuju yén jalma nyéépkeun tanaga anu kirang pikeun ngadidik dirina ngeunaan kaputusan jual beuli na.

Konsumén sareng bisnis anu nyéépkeun seueur waktos sateuacan ngalaksanakeun panilitian masih ngalakukeun seueur panilitian ayeuna. Abdi lumpat analytics laporan peuntas sadaya palanggan kami salaku persiapan pikeun tulisan ieu sareng unggal jalma ngagaduhan waktos anu langkung ageung kanggo halaman sareng waktos anu langkung seueur pikeun sési dibandingkeun sareng 1 atanapi 2 taun ka pengker. Kami nuju ngalakukeun panilitian anu langkung jero ngeunaan kontén sareng ningali pangasilan anu langkung saé kana inpormasi anu langkung jero.

Anu parantos robih sanés waktos perhatian, éta usaha anu kalibet dina milarian konténna. Panaliti ayeuna nuju mahir dina gancang ngaidéntifikasi naon anu aranjeunna pilari. Upami aranjeunna henteu ningali, aranjeunna angkat. Tapi upami aranjeunna mendakanana, aranjeunna leres-leres nyéépkeun sakedik waktos kanggo maca, nalungtik komo ngabagiana.

Upami perusahaan anjeun ningali serelek penting dihasilkeun dina waktos dina halaman atanapi situs, éta tiasa ku sababaraha alesan:

  • Judul anjeun henteu cocog sareng kontén anjeun. Sugan anjeun nganggo metode linkbait pikeun mamingan jalma teras konténna henteu beunghar - anu bakal ngajantenkeun saha waé anu angkat!
  • Anjeun parantos ngaoptimalkeun eusi anu lepat. Saatos situs anjeun mendakan sajumlah kombinasi kata kunci anu anjeun teu ngagaduhan kawenangan tiasa ningkatkeun tingkat mumbul anjeun sareng ngirangan waktos anu dikaluarkeun dina situs anjeun. Tulis kana udagan - unggal waktos!
  • Anjeun parantos ngamajukeun ngalangkungan kampanye pamilarian anu mayar anu kirang dioptimalkeun. Unggal pangunjung anyar pikeun situs anjeun panginten badé nyéépkeun waktos langkung sakedik tibatan anu mulih. Ngahasilkeun kampanye tiasa gaduh panurunan waktos dina situs nalika pangunjung énggal mendakan (atanapi henteu mendakan) naon anu diperyogikeun.
  • Anjeun henteu nanem modal dina strategi kontén anu ngadorong papacangan anu langkung jero - sapertos infografis, presentasi, ebook, whitepaper, studi kasus, kasaksian, pidéo panjelasan, alat interaktif, jst.

Eusi snackable sanés strategi pikeun nyebarkeun kusabab waktos perhatian ngaleutikan (aranjeunna henteu!). Eusi snackable mangrupikeun potongan roti anu nyababkeun jalma kana situs anjeun dina jejer anu relevan ambéh aranjeunna tiasa mendakan langkung jero dina inpormasi anu aranjeunna milari.

Kuring bakal nangtang anjeun ngajalankeun analisis konvérsi sareng waktos dina halaman atanapi situs sareng anjeun bakal mendakan yén eusi anu ngarobahna masih panjang-bentukna eusi. Panilitian primér, kertas bodas, studi kasus sareng detil, tulisan blog anu euyeub inpormasi teraskeun ngadorong ton Dursasana sareng ngakibatkeun konversi.

Ngembangkeun anjeun strategi pemasaran eusi kedah ngalibatkeun eusi ngawangun pikeun tingkat paparan anu béda sahingga, nalika konsumén atanapi bisnis janten langkung resep, aranjeunna tiasa teuleum langkung jero kana panilitian anu diperyogikeun.

Eusi snackable aya tempatna, tapi éta sanés kanggo waktos perhatian anu pondok. Éta pikeun usaha minimal sareng pemirsa anu langkung ageung pikeun narik pengunjung langkung jero! Éta ngagedur cai bari umpan nyata ngantosan udagan anjeun.

Kalayan diémutan éta, infographic ieu ti Oracle ngagaduhan sababaraha wawasan anu saé kana strategi kontén anu tiasa di snackable.

Eusi Smorgasboard

2 Komentar

  1. 1

    Kuring lega ngadangu yén pangunjung wéb nyéépkeun langkung seueur waktos diajar halaman klien anjeun tibatan éta 1 - 2 taun ka pengker. Di dunya anu ayeuna nuju ngegel sora, éta saé pikeun urang anu percanten nanem modal waktos kanggo nyiptakeun eusi anu émut, anu ditalungtik kalayan hadé!

  2. 2

    Hei Douglas

    Ieu cemerlang! Kuring resep pisan pentingna inpormasi-kontén, eusi bentuk panjang teu ngirangan.

    Abdi resep éta nalika batur ngadamel klaim anu unik sareng kandel anu nangtang anggapan populér

    hatur nuhun pisan
    Kitto

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.