4 Patarosan pikeun Tanya Pengunjung Halaman Wéb anjeun

Avinash Kaushik mangrupakeun Google Analytics Panginjil. Anjeun bakal mendakan blog na, Occam's Razor, mangrupikeun analitik wéb anu luar biasa sumberdaya. Pidéo na henteu tiasa dilebetkeun, tapi anjeun tiasa ngeklik gambar ieu:

Avinash Kaushik

Avinash némpél kana wawasan anu hadé, kalebet nganalisis naon anu TEU aya dina halaman wéb anjeun anu kedahna. Avinash nyebatkeun kapercayaan, perusahaan anu ngabantosan perusahaan ngartos kapuasan pelanggan. Éta ngan saukur naroskeun 4 patarosan:

4 Patarosan pikeun Tanya Pengunjung Halaman Wéb anjeun

  1. Saha anu datang kana halaman wéb anjeun?
  2. Naha aranjeunna aya?
  3. Kumaha kabar anjeun?
  4. Naon anu anjeun kedah ngalereskeun?

Opat patarosan ieu tiasa ngadorong paningkatan anu signifikan pikeun situs anjeun sareng hasil bisnis anu didorong. Naha anjeun terang jawaban tina patarosan ieu? Upami henteu, kumaha anjeun ngarencanakeun sareng ngutamakeun parobihan anu bakal datang?

Fitur Terbaik Analitik Wéb?

Slide ieu narik perhatian kuring langkung ti anu sanés kumargi pangalaman kuring salaku Manajer Produk sareng kaayaan paménta internal sareng éksternal pikeun fitur produk.

Diajar salah. Gancang.

Kalayan kecap séjén, tong nebak naon anu kedah dilebetkeun kana situs anjeun (atanapi produk) sareng henteu ngantep éta angkat ka panitia. Pasang dina produksi sareng nonton hasilna! Hayu hasilna janten pitunjuk ngeunaan kumaha situs atanapi produk anjeun dikembangkeun.

Nonton pidéo bakal nyayogikeun sababaraha wawasan kana kakuatan analitik! Pastikeun pikeun nyéépkeun waktos sareng nonton pidéo éta, éta kedah leres-leres mikirkeun kumaha anjeun tiasa nganalisis pakét anu anjeun gaduh sareng kéngingkeun pagelaran anu langkung saé tina halaman wéb anjeun.

Naon Alat Cukur Cukur?

Bisi anjeun naroskeun naon anu Odam's Razor sareng naon hubunganana sareng Analytics:

Silet Occam (sakapeung dieja agul Ockham) mangrupikeun prinsip anu disababkeun ku tukang logika Inggris abad ka-14 sareng Fransis Fransiskan, William ti Ockham. Prinsipna nyatakeun yén panjelasan ngeunaan fénoména naon waé kedahna ngajantenkeun sakedik asumsi, ngaleungitkeun anu teu aya bédana dina ramalan anu tiasa dititénan tina hipotesis panjelasan atanapi tiori.

Cukur Otham, Wikipedia

Tip hat ka Mitch Joel di Genep piksel Separation kanggo mendakan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.