Hindarkeun Disandera ku Agénsi

sandera

Milik agénsi kuring parantos janten pembuka panon kana kumaha usaha dilakukeun… sareng éta henteu geulis. Kuring henteu hoyong tulisan ieu janten pos bashing agénsi kumargi kuring empati sareng seueur agénsi sareng kaputusan-kaputusan sesah anu kedah dilakukeun. Nalika kuring mimiti ngamimitian, kuring idéalis yén kuring henteu hoyong yen agénsi - salah sahiji lembaga anu nikel sareng dimed palanggan, ngadorong pikeun ngajual aranjeunna unggal dinten, diumpan sareng dialihkeun, atanapi ditagih langkung seueur kana punggawa nalika aranjeunna ngaco.

Kami gaduh kontrak anu leupas anu ngamungkinkeun para klien angkat nalika aranjeunna hoyong, tapi éta ogé gagal deui ka urang - sababaraha kali. Daripada éta dipaké salaku tempat kaluar nalika kaayaan henteu jalan, urang parantos gaduh sababaraha klien daptar dina sistem tingkat datar kami, dorong agrésif pikeun kéngingkeun langkung seueur damel tibatan anu urang janjikeun, teras kaluar pikeun ngahindaran mayar éta di jalan. Éta biaya kami seueur waktos sareng artos.

Kitu cenah, urang masih kénéh bencong kéngingkeun email sapertos kieu:

email-hostage-agénsi

Ieu nyababkeun dua masalah ageung. Mimiti, klien ayeuna kaluar artos sareng gumantung kana agénsi aranjeunna nyéépkeun anggaranana. Kadua, klien ayeuna kesel sareng agénsi, sareng kasempetan pikeun ngarobahna henteu saé. Éta hartosna aranjeunna panginten kedah jalan jauh sareng ngamimitian deui. Prosés anu mahal anu aranjeunna tiasa teu sanggup.

Gumantung kana kontrak sareng agénsi, agénsi éta ogé tiasa leres. Sugan agénsi nempatkeun seueur usaha kana ayana wéb sareng damel dina kontrak dimana klien mayar dina rencana angsuran. Situs éta tiasa nyandak sababaraha waktos pikeun pangkat ogé (sanaos kuring kaget konsultan SEO bakal nyandak kana pesaing pesaing). Éta panginten sanés janten kaayaan anu disandera pisan.

Upami anjeun mikir yén agénsi na salah henteu paduli, anjeun panginten hoyong parios kontrak anjeun. Salaku conto, upami urang outsource animasi ka agénsi, urang sigana bakal kéngingkeun deui kaluaran video na. Kaseueuran agénsi henteu nyayogikeun file After Effects atah kecuali éta bagian tina perjanjian. Upami anjeun hoyong ngédit kana animasi, anjeun panginten kedah ngaliwat ka agénsi sumber sareng kéngingkeun kontrak sanés.

Kumaha Ngahindarkeun Kaayaan Agenda anu Disandera

Dina pamasaran digital, kami nyarankeun anjeun salawasna hubungan sareng agénsi anjeun terang ieu:

  • Ngaran domain - saha anu ngagaduhan nami domain? Anjeun bakal reuwas kumaha agénsi ngadaptarkeun nami domain pikeun klien, teras jaga. Kami salawasna ngajantenkeun palanggan ngadaptar sareng gaduh domain.
  • hosting - upami anjeun motong hubungan sareng agénsi anjeun, naha anjeun kedah mindahkeun situs anjeun ka host sanés atanapi anjeun tiasa tetep sareng aranjeunna? Kami sering mésér hosting pikeun klien kami, tapi éta salawasna aya namina janten upami aranjeunna ninggalkeun kami, aranjeunna ngan ukur tiasa nyabut aksés kami.
  • Aset atah - file desain sapertos Photoshop, Illustrator, After Effects, Code sareng sumber sanés anu dianggo pikeun ngembangkeun kaluaran média sanés anu sering janten milik agénsi éta kecuali upami anjeun negosiasi anu sanés. Nalika urang ngembangkeun infographics, salaku conto, urang masihan deui file Illustrator supados klien kami tiasa ngémutan deui sareng ngamaksimalkeun nilaina. Anjeun bakal reuwas kumaha seueur anu henteu, sanaos.

Mésér lawan Sewa

Éta sadayana dugi ka naha anjeun ngagaleuh sareng gaduh hak pikeun sagala anu dilakukeun ku agénsi anjeun, atanapi upami aranjeunna ngagaduhan sababaraha hak kana padamelan anu aranjeunna laksanakeun. Kami salawasna ngajantenkeun ieu jelas sareng klien kami. Kami parantos ngembangkeun sababaraha solusi sareng klien dimana kami ngajaga béaya rendah ku negosiasi kontrak dimana kami janten gaduh aset. Éta hartosna urang tiasa nganggo deui aranjeunna pikeun klien sanés upami urang hoyong. Conto na nyaéta platform lokasi toko kami ngawangun sababaraha taun ka pengker nganggo Google Maps.

Nyarios légal tiasa sesah kanggo dibaca dina perjanjian standar profesional jadi pastikeun anjeun terang. Cara saderhana nyaéta naroskeun:

  • Naon anu lumangsung upami urang ngeureunkeun hubungan bisnis urang? Naha kuring gaduhna atanapi anjeun gaduhna?
  • Upami urang peryogi éditan saatos urang ngeureunkeun hubungan bisnis urang, kumaha éta bakal kajadian?

Kuring ogé henteu ngadorong dina tulisan ieu anu anjeun kedah salawasna negosiasi kapamilikan liwat agénsi. Seringna, anjeun tiasa kéngingkeun harga anu kompetitif pisan ti agénsi sabab aranjeunna parantos ngalaksanakeun dasar sareng ngagaduhan aset sareng alat pikeun ngalengkepan tugas. Ieu langkung seueur a sewa or installment kasapukan sareng tiasa dianggo pikeun kauntungan anjeun upami anjeun hoyong ngahémat artos.

Salaku conto, urang tiasa masihan harga situs lengkep sareng sadayana média pikeun $ 60k tapi negosiasi cicilan $ 5k per bulan. Pelanggan kauntungan ku ngasilkeun situs kalayan gancang tanpa kedah mayar sadayana artos di payun. Tapi agénna kéngingkeun kauntungan sabab sapanjang taun, aranjeunna ngagaduhan aliran pendapatan anu tetep. Upami klien mutuskeun pikeun motong kontrak pondok sareng standar, aranjeunna ogé tiasa kaleungitan aset babarengan sareng éta. Atanapi panginten aranjeunna tiasa negosiasi pamayaran sakaligus kanggo mésér aset.

Kami damel sareng pengacara kami ayeuna ngeunaan hadé ngahartikeun tawaran ieu pikeun klien. Kami tiasa nawiskeun tilu kontrak anu bénten-bénten, kalebet konsultasi murni tanpa aset, palaksanaan dimana urang nahan hak padamelan dina tingkat anu langkung handap, sareng palaksanaan dimana klien kami nahan hak padamelan dina tingkat anu langkung luhur.

Ku cara kieu, perusahaan anu percanten yén urang tiasa seueur teuing harga tiasa dianggo sareng kami dina tingkat anu langkung handap ... tapi upami kami suksés, sareng aranjeunna hoyong sorangan hak pikeun digawé, aranjeunna kedah négosiasi mésér éta ti kami. Atanapi aranjeunna ngan ukur tiasa angkat, sareng kami ngajaga padamelan supados urang tiasa ngémut deui kanggo klien sanés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.