Nyingkahan App Store ku "Tambahkeun ka Layar Utama"

tambahkeun ka layar utama

Kuring terang yén kuring sigana bakal néwak sababaraha ieu, tapi kuring sanés kipas Mac. Ok, kuring ngan saukur teu tahan aranjeunna. Abdi henteu tiasa nempatkeun ramo naha, tapi ieu ngamimitian: pikeun ngembangkeun App pikeun iPhone anu kawéntar, anjeun kedah ngembangkeun ngan ukur dina komputer Mac sareng Mac — inpéstasi langkung ti $ 2,000.

Nanging, iPhone mangrupikeun pasar-changer sareng média pamasaran anu kedah dilayanan ku bisnis.

tambahkeun ka layar utama

Janten, anjeun hoyong manpaat aksés sapertos App, tapi anjeun henteu hoyong biaya (atanapi migrasi paksa kana platform Mac), atanapi anjeun panginten henteu hoyong diajar basa kode anu anyar.

Anjeun parantos saé dina pamrograman aplikasi wéb, nikmati sadaya kauntungan tina cloud hosting, janten naha ngawangun aplikasi klien ayeuna? Utamana upami anjeun henteu resep pisan kana paparan App Store — jalma bakal mendakan aplikasi anjeun ngalangkungan usaha pamasaran anjeun nyalira, anjeun ngan ukur hoyong nawiskeun kabiasaan aksés gancang hiji-hiji. Anjeun peryogi pseudo-app.

Tambihkeun kana Layar Utama

Warta anu saé. iPhones ngagaduhan kamampuan internal pikeun ngadukung jenis fungsi sapertos kitu. Henteu peryogi Mac. Henteu kedah program anu kadua pikeun aplikasi sisi-klien. Anu anjeun peryogikeun nyaéta:

Kahiji, naon anu dilakukeun kode ieu dina pokok?

Kodeu dina file zip di luhur dirancang pikeun maréntahkeun pangguna dina léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun, sacara intuitif ngajarkeun aranjeunna pungsi iPhone asli anu parantos sayogi pikeun aranjeunna anu ngajantenkeun halaman wéb anjeun tiasa diaksés sapertos App sanés. Kadua, éta ngagaduhan ukuran anu dijalankeun sahingga ieu ngan ukur ditampilkeun dina iPhone JEUNG ngamungkinkeun pangguna pikeun nutup ajakan, henteu kedah ningali deui salami 6 bulan, dina waktos éta aranjeunna bakal ngingetan deui.

Ayeuna, pikeun bagian geeky: kumaha kuring masangkeunana?

  1. Simpen anjeun ikon apel-toél.png file dina diréktori akar halaman wéb anjeun sareng ngarujuk ku tag> tautan> anu pas dina sirah.
  2. Tempatkeun gambar-gambar anu aya dina file pos (di luhur) kana diréktori patched / gambar /
  3. Témpél kode tina file téks anu aya dina file pos (di luhur) sateuacan tanda awak nutup dina halaman wéb anjeun (s)

Éta pisan. Upami anjeun nuturkeun léngkah ieu, anjeun kedah tingali ajakan nembongan dina iPhone anjeun anu nunjuk pangguna kana ikon jalan pintas dina peramban Safari na paréntah pikeun Tambihkeun kana Layar Utama kanggo aksés hiji-ketok sapertos sadaya aplikasi sanésna.

Ayeuna, aplikasi wéb anjeun bakal ditandaan buku sareng ikon dina layar iPhone. Dina penampilan sareng betah-of-aksés, éta ngagaduhan sagala kauntungan tina App asli tanpa biaya atanapi repot.

One comment

  1. 1

    Nick,

    Pos hébat. Ieu naon anu urang lakukeun http://maps.wbu.com - anjeun ogé bakal mendakan sababaraha hacks di luar sana anu ngaleungitkeun palang alamat alamat sareng ngagulung masalah nalika nyebarkeun ieu! Kuring satuju yén ieu mangrupikeun jalan kaluar anu langkung saé tibatan ngalaksanakeun App Store. Sareng ... kumargi seueur pisan alat dina adegan, nyerat aplikasi online sacara gampang dibabawa kana platform anu sanés.

    Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.